OKP Webdesign
Mollei 95
2930 Brasschaat
info@okp.be
Gsm: 0499-802116

 

 

 

Webdesign

 


De werkwijze

De meeste klanten hebben al enig idee hoe hun website er moet uitzien. Teksten en beeldmateriaal liggen klaar. De voorbereiding voor een succesvolle site gaat echter veel verder.
Allereerst bespreken we al wat belangrijk is voor een website. 
De volgende punten komen hierbij zeker aan bod:
Wat is het doel van de site? Wie wil u hiermee bereiken, particulieren, bedrijven of beiden? Is de site meertalig? Wordt er iets verkocht via de site? Hoe gaan we uw huisstijl toepassen? En zo zijn er nog een aantal zaken die we moeten voorbereiden vooraleer we van start gaan.

Het ontwerp, van potlood naar muis.

Wij maken eerst een lay-out. Deze wordt getekend op papier en wordt aangepast aan uw wensen.
Wanneer de lay-out klaar is, maken we hiervan een template om zo te beginnen de site. U kan de werken aan uw site volgen op onze testserver. Zo kunnen er altijd nog wijzigingen aangebracht worden.
 
De oplevering

Pas als u tevreden bent, wordt de site opgeleverd. Buiten het visuele aspect, zorgen wij ook voor de nodige codering van de site.  Zo wordt deze gemakkelijker gevonden door de zoekmachines.
 
Wat kost een website?

Dat bepaalt u grotendeels zelf. De prijs van een site varieert naargelang het aantal pagina's, het programmeerwerk, een eventuele database die ontwikkeld moet worden en andere specifieke wensen. Om te weten wat uw website gaat kosten, kan u hier een offerte aanvragen. Of maak meteen een afspraak. Wij komen geheel vrijblijvend langs om u in te lichten over de mogelijkheden die OKP u kan bieden.

        

© Copyright 2015 OKP Webdesign Disclaimer.